Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Снощи, една сребриста 156-ца кара зад мен дълго От Мебелната палата,чак до светофара ,преди лятно Тракия(аз завих надясно)
    Не видях номера,че ми светеха ксИноните...
    Да казва кой беше
    Може и аз да съм, ако е било към 16-17ч, по това време се прибирам у село.
    Аз пък днес около 17:30ч карах зад една сива 156-ца като моята, (селеспийд май беше) с варненска регистрация, от Мола до Аксаково, че и бая дръпна на магистралата... Да си признава кой е.

пп Сега като прочета по-внимателнУ, аз ксИнони нямам, значи не съм бил аз, пък и щеше да си цъкната...
    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:44.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Днес 14,48 на Централна гара/СФ/ е спипана 155-цата на колегата Buxalkata.
      Няма да издавам гаджето дето се возеше до него.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        Днес 14,48 на Централна гара/СФ/ е спипана 155-цата на колегата Buxalkata.
        Няма да издавам гаджето дето се возеше до него.
        Абе ти направо ме убиваш винаги ги хващаш всички няма бягане просто...Добре че не съм от София
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Абе ти направо ме убиваш винаги ги хващаш всички няма бягане просто...Добре че не съм от София
          И ти ме убиваш пич,няма тема дето ти да не си писал.
          Има много да го гоните търтея.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
            На колега от форума е

Някой да се познава , номер СА 7943 МС с лепенка на Лисан сервиз на номера

Също и ВT 6912 ( и двете са сребристи 156) с голям стикер на форума
            СА7943 МС е брат ми
            Mercedes C 200 compressor

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Аааа, шъ мъ прущаваш ама има още хляб да яде момчето. Мен досега не ме е изловил. Всъщност досега никой не ме е хващал. А само като се замисля онзи ден поне 2-3 алфи с клубни стикери караха около мен, но явно и те са бързали та нито ме докладват нито са ме щракнали
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Верно е за GTV-то на Бобо, няколко пъти стърчи пред блока, да не го подкачи някой, че там се разминават малко на кантар...
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  И ти ме убиваш пич,няма тема дето ти да не си писал.
                  Има много да го гоните търтея.
                  Аааа въобще и не мога да се занимавам да правя това...И пиша само там където ми харесва и е интересно т.е. около 20 теми...

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Аааа, шъ мъ прущаваш ама има още хляб да яде момчето. Мен досега не ме е изловил. Всъщност досега никой не ме е хващал. А само като се замисля онзи ден поне 2-3 алфи с клубни стикери караха около мен, но явно и те са бързали та нито ме докладват нито са ме щракнали
                  Абе все пак се представя доста добре...То и мене не ме е хванал никой още
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                    СА7943 МС е брат ми
                    Значи сме селски Няколко пъти го засичам на село (Добри Дял)
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      пп Сега като прочета по-внимателнУ, аз ксИнони нямам, значи не съм бил аз, пък и щеше да си цъкната...
                      Е,теб те познавам
                      Вечерта към 9 беше,ама явно не е от форума
                      Между другото,днес видях колата на колегата
                      adv_petrov Тъмнозелена 156-ца,с монтански номер
                      Срещу Райфайзен,над ДЗИ
                      Не я снимах
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Верно е за GTV-то на Бобо, няколко пъти стърчи пред блока, да не го подкачи някой, че там се разминават малко на кантар...
                        Колега ти да не си с тая 145-ца с черните джанти.. Виждам че я спираш близо до нас! Трябва да се запознаем!

Comment

• Вчера на магистрала Хемус засякох сребриста 156 Selespeed С 7719 ** , знам че е клубна , ама не знам на кого е
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• за колата,

е, то и нямаше и нужда от снимки (въпреки че беше след автомивка - изключително подробно и пълно описание на фактическата обстановка Мойта е, тя там си домува милата....
                            Alfa 156 2.0 - ех,
                            Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                            Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                              е, то и нямаше и нужда от снимки (въпреки че беше след автомивка - изключително подробно и пълно описание на фактическата обстановка Мойта е, тя там си домува милата....
                              Много е красива
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• за колата,

(това тук е емотикончето дето се покланя, на скайпа например го има) Е ако някой ме светне как се стига до прословутия паркинг на Терапията и ми каже за следващата среща, ще я доведа да и се полюбуват, и без това само точа лиги на другите алфи от снимките
                                Alfa 156 2.0 - ех,
                                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                                X